Om os

 

Experts4Experts er specialiseret i strategisk rekruttering, facilitering af strategi-processer og værdibaseret ejerskifte.

Experts4Experts linker ambitiøse virksomheder med morgendagens strategi og fremtidens ledere.

Vi hjælper organisationer med at identificere og tiltrække nye ledere og specialister indenfor Transport & Logistik, Supply Chain Management og Ejerledede virksomheder. Vi bestræber os på at få potentialet frem i mennesker og organisationer, samt medvirke til at løfte kvaliteten af beslutninger gennem strategisk sparring.

Med udgangspunkt i vores erfaring agerer vi ledelsens og HR-afdelingens højrehånd og sparringspartner, når der skal rekrutteres nye nøglemedarbejdere, og når mennesker og organisationer skal udvikles.

Vi har ingen færdigsyede løsninger hos Experts4Experts.

Vores fundament bygger på et markedskendskab og menneskelig indsigt. Vi er repræsenteret med partnere i en lang række lande qua vores partnerskab i Experts4Experts International - et globalt managementkonsulent- og executive search-netværk med speciale indenfor den internationale transport- og logistikbranche og i Supply Chain Management.  


Vi byder ind med indsigt og værktøjer til en åben verden. Og så forpligter vi os selv på at gå all-in. Vi løser de udfordringer, vi engagerer os i.


Skal vi tage en fortrolig dialog? 

 

Raluca Lucacel

Executive Search Advisor

+45 8190 8330

rml@experts4experts.dk

 

Jesper Jensen

Senior Consultant, Executive Search & Leadership Development

+45 2030 8076

jje@experts4experts.dk

LinkedIn profil

Preben Vinther Sørensen

Partner

+45 4029 0002

pvs@experts4experts.dk

LinkedIn profil

Britta Hedegaard

Managing partner

+45 2440 0477

bhe@experts4experts.dk

LinkedIn profil

Preben Møller Nielsen

Founding partner

+45 2065 5930   

pmn@experts4experts.dk

LinkedIn profil