Ejerledede virksomheder

Brug for ejerleder-sparring i beslutnings- og forandringsprocesser?

Ejerledede virksomheder har et særligt DNA, fordi de typisk er stærkt visionsdrevne. Ofte står ejerlederen alene med udfordringer, overvejelser og tanker om en ny strategi.

Experts4Experts arbejder med ejerledere i forskellige brancher og typer af virksomheder, og vi kender de særlige udfordringer, der er ved at eje en betydende del af en virksomhed, og samtidig selv forestå virksomhedens øverste ledelse.


Eksempler på opgaver for ejerledede virksomheder:

 • Support ved strategiprocesser og ansættelse af nøglemedarbejdere
 • At sikre de rigtige nøglemedarbejdere – fra ledere til specialister – og facilitere strategiprocesser, der samler medarbejderne om en klar retning og fælles mål, er også vores kernekompetence. 
 • Sparring, når det går godt – og mindre godt
  Experts4Experts kan være din personlige sparringspartner – både når det går godt, og der skal kul på vækstmotoren, og når det går mindre godt, og der ikke er nogen, du kan vende udfordringerne og dine personlige bekymringer med.
 • Planlægning af kontrolleret vækst
  De fleste ejerledede virksomheder vokser med det, man i sportsverdenen kalder en ’kontrolleret offensiv’. Vi hjælper dig med at planlægge en kontrolleret udvikling og sikre, at virksomheden vokser i overensstemmelse med dine tanker og visioner.
 • Planlægning af generationsskifte
  Uanset om du ønsker at overdrage din virksomhed til yngre generationer i familien eller afhænde den til tredjemand, så hjælper vi dig med at tænke i på den lange bane og sikre et værdibaseret ejerskifte.